Kuidas läheb? Esimene õpituba

Seadsime oma meeskonnaga eesmärgiks nelja "Õpetajalt õpetajale" digiõpitoa läbiviimise
13. novembriks. Panime paika vastutajad ja teemad.

Esimene töötuba sai teoks eile, so 11. oktoobril. Tore, et klass oli huvilistest tervenisti täidetud.
Õp Aneli juhendamisel õppisime tundma QUIZLET keskkonda, katsetasime seal juba valmis olevaid õppematerjale ja lõime ka enda omi.
Ja mis peamine - täna sai eile loodut juba tunnis rakendatud. Lastele meeldis.

Aitäh Anelile oma kogemust ja teadmist jagamast!





Kommentaarid

  1. Idee teha töötoad stiilis "Õpetajalt õpetajale" on väga hea mõte, sest kui kolleeg ütleb mõne keskkonna kohta, et see on hea või kasulik, siis lisab see kindlustunnet. Meil on samuti taoline koolitus majas toimunud. Alates möödunud õppeaastast toimub meil taoline "õpetajalt õpetajale" digiinfo vahendamine jooksvalt ning loomulikul teel st ilma sunduse ja koolituseta.
    Anname teile idee jätkamiseks: kui mõni õpetaja katsetab oma tunnis mõnda huvitavat digikeskkonda, siis võib julgelt vahetunnis seda mõnele kolleegile tutvustada. Meil see toimib.
    Teine ettepanek on meil veel: koostage ühisdokument (Drive) või paber õp tuppa seinale, kus on näha, milliseid keskkondi ning mis klassides kasutatakse. Samuti saab sealt ülevaate õpetajate "digiaktiivsusest" ka kooli juhtkond.
    Lisage blogisse ka teisi keskkondi, mida olete katsetanud.
    Aga igal juhul olete te õigel teel ning õpilased on kindlasti kõige enam tänulikud selle eest. Soovime jõudu ja julgust katsetada uusi asju!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

Teine ja kolmas õpituba

Neljas õpituba

Õppeprotsessi juhtimine digiajastul